Învățați să schiati în timp ce vă distrați într-un mediu plăcut și sigur cu unul dintre instructorii nostri.

ski-copii-pers12.png

Lectii private copii

Asigura-te ca experienta de invatare este sigura, distractiva si inspirata pentru copilul tau.

Nivel: Incepator | Mediu | Avansat
ski-adult-pers11.png

Lectii private adulti

Dezvoltati abilitatile si tehnica prin sprijin personal si indrumare directa.

Nivel: Incepator | Mediu | Avansat
ski-copii-pers-db-ski11.png

Lectii grup copii

Folosim instrumente distractive și de divertisment care implică nevoile cognitive, emoționale și fizice ale copilului dumneavoastră. Supravegherea si siguranta sunt prioritatile numarul unu in toate activitatile dedicate copiiilor.

Nivel: Incepator | Mediu | Avansat
ski---adult--grup11.png

Lectii grup adulti

Evolueaza in timp ce te bucuri de atmosfera si dinamica unui grup
Nivel: Incepator | Mediu | Avansat

Descoperă nivelul tău

SIGURANȚĂ

În primul rând, vrem să ne asigurăm că copiii dvs. sunt în siguranță în timpul petrecut cu noi. Toți copiii trebuie să poarte căști de protecție și să verificăm că ei au tot ce au nevoie: de crema de soare, de ochelari de protecție, îmbrăcămitea corespunzătoare, de bani pentru o oprire de gustare. Ne asigurăm că îi învățăm să schieze într-un mod sigur, pe un teren adecvat nivelului lor de abilitate, dar nu va depăși capacitatea lor.

DISTRACȚIE

Iubim schiul și fiind în munți și ne place să ne împărtășim pasiunea cu copiii dvs., așa că vor să revină an după an. Realizăm importanța unei prime experiente pe schiuri pentru copii. Copiii învață diferit de adulți și astfel punem un accent pe jocuri, provocări și aventuri, astfel încât aceștia să învețe în timp ce se distrează.

ÎNVĂȚARE

Lecțiile de schi pentru copii sunt o investiție pe care o luăm în serios. În spatele distracției, știm că doriți ca copiii dvs. să evolueze și să se dezvolte în schiori competenți. Fiecare lecție are scopuri și obiective specifice pentru ai pregăti pentru următoarea etapă și păstrăm o evidență a succesului copilului dumneavoastră pentru a ajuta la progresul lor în fiecare an. Lecțiile noastre sunt bine gândite să vă ajute copilul să evolueze.

Tu ce planuri ai iarna asta? Te așteptăm la Ski să transformi iarna în anotimpul tău preferat!