Lecții de schi - snowboarding

cu instructori profesioniști în Poiana Brașov

Lecții de schi

cu instructori profesioniști în Poiana Brașov

Lecții de schi și snowboarding

banner-horizontal-divider-orange-copy1.png

Vrei să te inițiezi în sporturile de iarnă sau ești cunoscător și vrei să treci la următorul nivel? Te așteptăm la cursurile noastre!

Iubim muntele și senzațiile tari! Suntem un grup de instructori profesioniști de schi și de snowboarding, doritori să împărtășim cu tine pasiunea noastră de iarnă.

Indiferent dacă ești copil sau adult, dacă dorești lecții de schi sau snowboarding, private sau de grup, lasă-te pe mâinile instructorilor noștri! Înscrie-te în cadrul școlii OutdoorFUN și învață să practici aceste sporturi în deplină siguranță.

Lecții de Schi

Vezi detalii

Lecții de Schi

Te invităm să înveți să schiezi într-un mediu plăcut și în condiții de maximă siguranță, alături de unul din instructorii noștri calificați.

Vezi detalii

Lecții de Snowboarding

Vezi detalii

Lecții de Snowboarding

Descoperă senzații tari pe snowboard! Instructorii noștri sunt pregătiți să te învețe snowboarding la nivel profesionist.

Vezi detalii

Închiriere echipamente

Vezi detalii

Închiriere echipamente


Vezi detalii

Tu ce planuri ai iarna asta? Te așteptăm la Școala de Schi OutdoorFUN să transformi iarna în anotimpul tău preferat!

De ce să alegi OutdoorFUN?

banner-horizontal-divider-orange-copy1.png
  • Colaborăm excelent cu copiii, indiferent de nivelul lor
  • Punem suflet în tot ceea ce facem pentru că ne iubim activitatea
  • Avem răbdare să lucrăm cu copii și adulți de orice vârstă
  • Acordăm atenție fiecărui cursant în cadrul lecțiilor de grup
  • Avem experiență în instructaj cu persoane de orice vârstă
  • Folosim tehnici de învățare accesibile, pe înțelesul tuturor

Învață să schiezi in Poiana Brașov

Poiana Brașov este cea mai renumită stațiune pentru sporturile de iarnă din România și tot odată un important centru turistic internațional. Având o dotare turistica montană modernă și pârtii de schi cu grade diferite de dificultate, este locul perfect unde sa practici sportul favorit de iarnă.

Comunitate

Suntem un grup de instructori de schi si snowboarding, care iubim sporturile de iarnă. Credem că atunci când lucrăm și învățăm împreună, împărtășim idei, ne distrăm mai mult și facem un impact mai mare.

Facilitate

Organizarea unei vacanțe de schi poate fi complicată. De aceea oferim o modalitate foarte simplă de a rezerva lecții de schi sau snowboarding, indiferent la ce nivel de pregătire te afli.

Calitate

Oferim lecții de schi și snowboarding private sau de grup, de o calitate înaltă. Am creat cursurile noastre pentru a te ajuta să îți dezvolți aptitudinile si să ajungi la nivelul pe care ți-l dorești.