Echipa

Echipa OutdoorFun este o comunitate care aduce oamenii împreună.Vă potrivim cu instructori prietenoși și cu experiență, pentru a vă ajuta să profitați din plin de vacanță.

outdoor_fun_09.jpg

Vlad Nimăt

Instructor schi AMPSR - ISIA 

Am inceput sa schiez de la varsta de trei ani chiar aici in Poiana Brasov.
Jobul meu de ski instructor este sansa de a impartasi pasiunea mea cu oamenii si de ai ajuta sa evolueze si sa descopere placerea pentru acest sport.

Ne vedem pe partie!

outdoor_fun_03.jpg

Alexandra Frațiman

Instructor schi AMPSR - ISIA

Pasiunea mea pentru ski a inceput inca de cand aveam 3 ani. Ma bucur mereu sa impartasesc atat cu copii cat si cu adulti bucuria de a aluneca pe zapada. Va astept cu cel mai mare drag pe partiile din Poiana Brasov sa incepem impreuna pasiunea pentru acest sport.

bg-outdoorfun.jpg

Claudiu Nedelcu

Instructor schi & snowboard AMPSR - ISIA

Am făcut pentru prima dată cunoștiință cu sporturile de iarnă în jurul vârstei de cinci ani.
Pot spune că pasiunea a început inițial cu schiul și apoi a continuat cu snowboardul.
In prezent, ca și instructor mă bucur de fiecare moment în care pot să împărtășesc frumusețea sporturilor de iarnă cu oamenii și de a-i ajuta să se perfecționeze.

Ne vedem pe pârtie.
bg-outdoorfun.jpg

Horia Cenușe

Instructor schi AMPSR - ISIA

Pasiunea pentru schi mi-am dezvoltat-o în timp, practicând acest sport de la vârsta fragedă de doar 3 ani, iar de curând am luat decizia de a împărtăși acest sport minunat plin de adrenalină și disciplină cu alte persoane dornice să învețe lucruri noi.

Hai pe pârtie și vei vedea ce înseamnă frumusețea unui sport de iarnă.
bg-outdoorfun.jpg

Matei Racolta

Am descoperit cât de mult îmi place viteza, adrenalina și zăpada acum 12 ani când am pus pentru prima dată o pereche de schiuri în picioare. Acest lucru s-a petrecut pe pârtiile din Poiana Brașov, unde, vă aștept în această iarna să aprofundăm împreună acest sport minunat.
bg-outdoorfun.jpg

Alexandra Antonovici

Instructor snowboard AMPSR-ISIA

Pasiunea și nevoia constanta de îmbunătățire m-au adus într-un timp relativ scurt în poziția de a practica snowboardingul la un nivel ridicat. Dorința de a împărtăși și altora din experiența mea și a le îndruma pașii spre descoperirea acestui sport minunat au venit ca un următor pas firesc.

Vă aștept pe pârtiile din Poiana Brașov să descoperim împreună toate secretele snowboardingului și plăcerea sporturilor de iarnă!

Parteneri

logo-parc-aventura-brasov.png
monterai.png
bergans-logo-la-proalpin-730x496.png
logo-proalpin-1024x1024.jpg
pit-logo-edit.png
17156055_399056537153738_1668343982889759271_n.png

Calificari

Cât de calificat este instructorul tău?

Instructorii sunt calificați în cadrul Asociației Monitorilor de Schi Profesioniști din România (AMPSR) – Monitor de schi, snowboard și sporturi de alunecare pe zăpadă, cod COR 342214

ampsr-asociatia-monitorilor-de-schi-din-romania-sigla-300x2372.jpg
logoisis200px1.png