Echipa

Echipa OutdoorFun este o comunitate care aduce oamenii împreună.Vă potrivim cu instructori prietenoși și cu experiență, pentru a vă ajuta să profitați din plin de vacanță.

_53a1647-1-min.jpg

Vlad Nimăt

INSTRUCTOR SCHI AMPSR - ISIA 


''Am inceput sa schiez de la varsta de trei ani chiar aici in Poiana Brasov.
Jobul meu de ski instructor este sansa de a impartasi pasiunea mea cu oamenii si de ai ajuta sa evolueze si sa descopere placerea pentru acest sport.
Ne vedem pe partie! ''
_53a1512-1-min.jpg

Alexandra Frațiman

INSTRUCTOR SCHI AMPSR - ISIA"Pasiunea mea pentru ski a inceput inca de cand aveam 3 ani. Ma bucur mereu sa impartasesc atat cu copii cat si cu adulti bucuria de a aluneca pe zapada. Va astept cu cel mai mare drag pe partiile din Poiana Brasov sa incepem impreuna pasiunea pentru acest sport."

_53a1553-1-min.jpg

Alexandra Antonovici

INSTRUCTOR SNOWBOARDING AMPSR-ISIA"Pasiunea și nevoia constantă de îmbunătățire m-au adus într-un timp relativ scurt în poziția de a practica snowboardingul la un nivel ridicat. Dorința de a împărtăși și altora din experiența mea și a le îndruma pașii spre descoperirea acestui sport minunat a venit ca un pas firesc.

Vă aștept pe pârtiile din Poiana Brașov să descoperim împreună toate secretele snowboardingului și plăcerea sporturilor de iarnă!"
_53a1531-1-min.jpg

Claudiu Nedelcu

INSTRUCTOR SCHI & SNOWBOARDING AMPSR - ISIA"Am făcut pentru prima dată cunoștință cu sporturile de iarnă în jurul vârstei de cinci ani.
Pot spune că pasiunea a început inițial cu schiul și apoi a continuat cu snowboarding-ul.
În prezent, ca instructor mă bucur de fiecare moment în care pot să împărtășesc frumusețea sporturilor de iarnă cu oamenii și de a-i ajuta să se perfecționeze.

Ne vedem pe pârtie! "
_53a1608-1-min.jpg

Horia Cenușe

INSTRUCTOR SCHI AMPSR - ISIA


Pasiunea pentru schi mi-am dezvoltat-o în timp, practicând acest sport de la vârsta fragedă de doar 3 ani, iar de curând am luat decizia de a împărtăși acest sport minunat plin de adrenalină și disciplină cu alte persoane dornice să învețe lucruri noi. Hai pe pârtie și vei vedea ce înseamnă frumusețea unui sport de iarnă.
8z1a0939res.jpg

Sorin Bota

INSTRUCTOR SCHI 


Muntele si zăpada au fost mereu în sufletul meu, deci dragostea pentru schi a venit firesc pentru mine. Libertatea si adrenalina pe care ți-o dă schi-ul e greu de egalat. Disciplina pe care ți-o impune îți servește mereu lecții de viață.
Ne vedem pe pârtie, să legăm noi prietenii și să pășim
împreună în lumea acestui sport minunat.

Parteneri

logo-parc-aventura-brasov.png
monterai.png
logo-proalpin-1024x1024.jpg
kineticplus1.jpg
logo-estetiq_negru_rosu1.png
select-logo.jpg
pit-logo-edit.png
17156055_399056537153738_1668343982889759271_n.png

Calificari

Cât de calificat este instructorul tău?

Instructorii sunt calificați în cadrul Asociației Monitorilor de Schi Profesioniști din România (AMPSR) – Monitor de schi, snowboard și sporturi de alunecare pe zăpadă, cod COR 342214

ampsr-asociatia-monitorilor-de-schi-din-romania-sigla-300x2372.jpg
logoisis200px1.png