Echipa

Echipa OutdoorFun este o comunitate care aduce oamenii împreună.Vă potrivim cu instructori prietenoși și cu experiență, pentru a vă ajuta să profitați din plin de vacanță.

_53a1647-1-min.jpg

Vlad Nimăt

INSTRUCTOR SCHI AMPSR - ISIA 


''Am inceput sa schiez de la varsta de trei ani chiar aici in Poiana Brasov.
Jobul meu de ski instructor este sansa de a impartasi pasiunea mea cu oamenii si de ai ajuta sa evolueze si sa descopere placerea pentru acest sport.
Ne vedem pe partie! ''
_53a1512-1-min.jpg

Alexandra Frațiman

INSTRUCTOR SCHI AMPSR - ISIA"Pasiunea mea pentru ski a inceput inca de cand aveam 3 ani. Ma bucur mereu sa impartasesc atat cu copii cat si cu adulti bucuria de a aluneca pe zapada. Va astept cu cel mai mare drag pe partiile din Poiana Brasov sa incepem impreuna pasiunea pentru acest sport."

_53a1593-1-min.jpg

Alexandra Plumb

INSTRUCTOR SCHI AMPSR - ISIA"Născută și crescută în Brașov, te invit să descoperim împreună frumusețile naturii și tainele schiului pe cel mai mare domeniu schiabil din România, Poiana Brașov. De-a lungul anilor m-am specializat în lucrul cu copiii, unde experiența extinsă mă ajută să transform joaca, împreună cu elevii mei, într-o pasiune pentru sportul de iarnă."
_53a1553-1-min.jpg

Alexandra Antonovici

INSTRUCTOR SNOWBOARDING AMPSR-ISIA"Pasiunea și nevoia constantă de îmbunătățire m-au adus într-un timp relativ scurt în poziția de a practica snowboardingul la un nivel ridicat. Dorința de a împărtăși și altora din experiența mea și a le îndruma pașii spre descoperirea acestui sport minunat a venit ca un pas firesc.

Vă aștept pe pârtiile din Poiana Brașov să descoperim împreună toate secretele snowboardingului și plăcerea sporturilor de iarnă!"
_53a1531-1-min.jpg

Claudiu Nedelcu

INSTRUCTOR SCHI & SNOWBOARDING AMPSR - ISIA"Am făcut pentru prima dată cunoștință cu sporturile de iarnă în jurul vârstei de cinci ani.
Pot spune că pasiunea a început inițial cu schiul și apoi a continuat cu snowboarding-ul.
În prezent, ca instructor mă bucur de fiecare moment în care pot să împărtășesc frumusețea sporturilor de iarnă cu oamenii și de a-i ajuta să se perfecționeze.

Ne vedem pe pârtie! "
_53a1608-1-min.jpg

Horia Cenușe

INSTRUCTOR SCHI AMPSR - ISIA


" Pasiunea pentru schi mi-am dezvoltat-o în timp, practicând acest sport de la vârsta fragedă de doar 3 ani, iar de curând am luat decizia de a împărtăși acest sport minunat plin de adrenalină și disciplină cu alte persoane dornice să învețe lucruri noi.

Hai pe pârtie și vei vedea ce înseamnă frumusețea unui sport de iarnă! "
_53a1631-1-min.jpg

Matei RacoltaAm descoperit cât de mult îmi place viteza, adrenalina și zăpada acum 12 ani când am pus pentru prima dată o pereche de schiuri în picioare. Acest lucru s-a petrecut pe pârtiile din Poiana Brașov, unde, vă aștept în această iarna să aprofundăm împreună acest sport minunat.

Parteneri

logo-parc-aventura-brasov.png
monterai.png
logo-proalpin-1024x1024.jpg
kineticplus1.jpg
logo-estetiq_negru_rosu1.png
select-logo.jpg
pit-logo-edit.png
17156055_399056537153738_1668343982889759271_n.png

Calificari

Cât de calificat este instructorul tău?

Instructorii sunt calificați în cadrul Asociației Monitorilor de Schi Profesioniști din România (AMPSR) – Monitor de schi, snowboard și sporturi de alunecare pe zăpadă, cod COR 342214

ampsr-asociatia-monitorilor-de-schi-din-romania-sigla-300x2372.jpg
logoisis200px1.png