Echipa

Echipa OutdoorFun este o comunitate care aduce oamenii împreună.Vă potrivim cu instructori prietenoși și cu experiență, pentru a vă ajuta să profitați din plin de vacanță.

_53a1647-1-min.jpg

Vlad Nimăt

GENERAL MANAGER
INSTRUCTOR SCHI AMPSR - ISIA
 1''Am inceput sa schiez de la varsta de trei ani chiar aici in Poiana Brasov.
Jobul meu de ski instructor este sansa de a impartasi pasiunea mea cu oamenii si de a-i ajuta sa evolueze si sa descopere placerea pentru acest sport.
Ne vedem pe partie! ''
_53a1553-1-min.jpg

Alexandra Antonovici

SNOWBOARD TEAM MANAGER
INSTRUCTOR SNOWBOARDING AMPSR-ISIA 4
"Pasiunea și nevoia constantă de îmbunătățire m-au adus într-un timp relativ scurt în poziția de a practica snowboardingul la un nivel ridicat. Dorința de a împărtăși și altora din experiența mea și a le îndruma pașii spre descoperirea acestui sport minunat a venit ca un pas firesc.

Vă aștept pe pârtiile din Poiana Brașov să descoperim împreună toate secretele snowboardingului și plăcerea sporturilor de iarnă!"
8z1a0939res.jpg

Sorin Bota

INSTRUCTOR SCHI - ISIA 3


Muntele si zăpada au fost mereu în sufletul meu, deci dragostea pentru schi a venit firesc pentru mine. Libertatea si adrenalina pe care ți-o dă schi-ul e greu de egalat. Disciplina pe care ți-o impune îți servește mereu lecții de viață.
Ne vedem pe pârtie, să legăm noi prietenii și să pășim
împreună în lumea acestui sport minunat.
_53a1531-1-min.jpg

Claudiu Nedelcu

INSTRUCTOR SCHI & SNOWBOARDING AMPSR - ISIA 4"Am făcut pentru prima dată cunoștință cu sporturile de iarnă în jurul vârstei de cinci ani.
Pot spune că pasiunea a început inițial cu schiul și apoi a continuat cu snowboarding-ul.
În prezent, ca instructor mă bucur de fiecare moment în care pot să împărtășesc frumusețea sporturilor de iarnă cu oamenii și de a-i ajuta să se perfecționeze.

Ne vedem pe pârtie! "
8z1a8891res.jpg

Ciprian Jitaru

INSTRUCTOR SNOWBOARD


Imi place mult adrenalina, de mic am fost o fire foarte comunicativa și mi-a plăcut să lucrez cu oamenii. Sportul de performanță m-a educat și m-a învățat secretele pentru a ajunge la obiectivele mele. În cazul acesta, obiectivul meu este să predau snowboarding-ul în deplină siguranță și să fac tot posibilul să ne simțim bine împreună, iar apoi vă veți trezi că ne întrecem pe cele mai dificile pârtii!
_53a1631-1-min.jpg

Matei Racolța

INSTRUCTOR SCHI AMPSR - ISIA 4


Muntele, adrenalina si aventura... Singurele lucruri la care nu pot renunta oricat de mult as incerca; singurele lucruri care ma fac sa simt ca traiesc cu adevarat.
Dintre toate sporturile extreme montane, parerea mea este ca ski-ul este cea mai fiabila activitate. Este un sport foarte usor de invatat indiferent de varsta si conditie fizica, care, in acelasi timp, va ofera cele mai intense si minunate experiente.
Pasiunea mea pentru ski am descoperit-o acum 14 ani si, incepand cu iarna lui 2019 am inceput sa o impart si cu alti oameni.
Sper ca si in acest sezon, cat mai multi sa reuseasca sa descopere placerea alunecarii pe zapada.
Ne vedem pe partie!
whatsapp-image-2020-12-21-at-19.33.25.jpeg

Doris Opincă

INSTRUCTOR SCHI 


Schiul pentru mine reprezintă libertate. Ador senzația pe care o am pe pârtie și faptul că mă pot conecta cu natura. Schiez încă de când aveam 4 ani, eram o mână de om care a dezvoltat astfel o pasiune pe care nimeni nu mi-o poate lua. Te aștept și pe tine să iți împărtășesc tainele sportului care te face una cu muntele.
whatsapp-image-2020-12-21-at-19.33.34.jpeg

Andrei Nimăt

INSTRUCTOR SCHI

Firea mea competitiva și agitata a făcut sa îmi fie imposibil sa stau in casa și am ajuns astfel sa practic o multitudine de sporturi . Cel care mi-a satisfacut cel mai tare nevoia de adrenalina și libertate a fost skiul , asa ca am decis sa ma fac instructor pentru a ajuta cât mai mulți copilași  aventuroși care se confrunta cu aceeași problema . Iar parintilor care nu au avut curajul sa încerce pana acum le pot oferi o doza din curajul meu pentru a se bucura cu restul familiei .
whatsapp-image-2020-12-21-at-19.33.43.jpeg

Alexandru David

INSTRUCTOR SCHI 


Chiar si astazi ma intreb de ce nu am inceput sa schiez de la o varsta mai frageda. Am pus doagele in picioare abia acum 8 ani. Am inceput cu schiul e tura, o disciplina diferita de schiul de partie, dar care m-a facut sa vad o latura infinta la libertatii, combinata cu adrenalina si o nemasurabila satisfactie. Tot sportul de iarna si iubirea pentru munte m-a indemnat subtil sa imi mut resedinta din Timisoara la Brasov si sunt pe deplin fericita cu aceasta decizie. Va astept sa impartasim aceasta pasiune comuna cu mic cu mare.
whatsapp-image-2020-12-21-at-19.33.38.jpeg

Christ Fillipi

INSTRUCTOR SNOWBOARD 

Din prima zi cănd am urcat pe snowboard a fost dragoste la prima vedere.
Libertatea, bunăstarea psihofizică și adrenalina pe care ți-o ofera snowboard-ul este inegalabila.
A fi instructor imi da posibilitatea de a împărtăși și de a transmite marea mea pasiune celor mici și mai puțin mici.
Let's ride to happiness!
whatsapp-image-2020-12-21-at-19.33.30.jpeg

Matei Moisil

INSTRUCTOR SCHI

De mic am fost disciplinat, ca sportiv, să urmăresc îmbunătățirea abilităților psihomotrice. Personal, schiul reprezintă un echilibru între flow și alunecare, care îmbinate aduc plăcere și bunăstare. Prin acest job am posibilitatea de a da mai departe secretul fericirii. Ne vedem pe pârtie!
whatsapp-image-2021-02-11-at-17.44.48.jpeg

Oana Iercoșan

INSTRUCTOR SCHI

Chiar si astazi ma intreb de ce nu am inceput sa schiez de la o varsta mai frageda. Am pus doagele in picioare abia acum 8 ani. Am inceput cu schiul e tura, o disciplina diferita de schiul de partie, dar care m-a facut sa vad o latura infinta la libertatii, combinata cu adrenalina si o nemasurabila satisfactie. Tot sportul de iarna si iubirea pentru munte m-a indemnat subtil sa imi mut resedinta din Timisoara la Brasov si sunt pe deplin fericita cu aceasta decizie. Va astept sa impartasim aceasta pasiune comuna cu mic cu mare.

Demi Balcu

INSTRUCTOR SCHI AMPSR-ISIA 4

De ce ski? Pentru ca fac asta de o viata,mai exact de cand aveam 3 ani.De-a lungul timpului mi-am dat seama ca asta stiu sa fac cel mai bine. Apoi m-am gandit sa imparatasesc pasiunea mea si cu altii, devenind instructor de ski. Pentru a-i invata si pe ceilalti e nevoie de rabdare si implicare, dar cand asta e o pasiune, lucrurile vin de la sine. Deci, altfel spus, hai la munte sa te invatam.

Parteneri

logo-parc-aventura-brasov.png
sigla_auriu.png
logo-proalpin-1024x1024.jpg
ladite.ro.jpg
logo-blue.png
images.png
pit-logo-edit.png
17156055_399056537153738_1668343982889759271_n.png
be-live-it.jpg
marikablack1.png
bornonboard-logo.jpg
download.png
dae6e4fda7cd7bf890d9b0ffbaefecbc.w1532.h668._cr222226988198_sx1500_.jpeg

Calificari

Cât de calificat este instructorul tău?

Instructorii sunt calificați în cadrul Asociației Monitorilor de Schi Profesioniști din România (AMPSR) – Monitor de schi, snowboard și sporturi de alunecare pe zăpadă, cod COR 342214

ampsr-asociatia-monitorilor-de-schi-din-romania-sigla-300x2372.jpg
logoisis200px1.png