Rezervare online lecții schi sau snowboarding

Lecțiile de schi se vor organiza în funcție de disponibilitatea instructorilor și numărul de persoane înscrise;

Lecțiile de grup se vor desfășura pe nivele de dificultate și experiența cursanților. Este responsabilitatea dumneavoastră să vă asigurați că rezervați lecția potrivit nivelului de pregătire. Descrierea fiecărui nivel este disponibil pe site-ul nostru.

Vă recomandăm să rezervați din timp lecțiile de schi pentru a evita eventualele neplăceri în cazul în care intructorii noștrii sunt indisponibili.

După ce ați aplicat pentru rezervarea lecțiilor de schi vă vom contacta telefonic sau pe email pentru a confirma rezervarea.

Confirmarea rezervării lecțiilor de schi se face după achitarea unui avans de 50% din totalul sumei finale în contul firmei OUTDOOR STUFF NVA S.R.L. RO26BTRLRONCRT0442803801  deschis la Banca Transilvania.

Confirmarea rezervării lecțiilor de schi, achiziționate în pachetul cu discount, se face după achitarea integral a pachetului în contul firmei OUTDOOR STUFF NVA S.R.L. RO26BTRLRONCRT0442803801  deschis la Banca Transilvania.

Avansul reprezintă confirmarea prezentării la lecțiile de schi rezervate de către dumneavoastră și este nerambursabil. În cazul anulării rezervării  indiferent dacă anularea rezervării este rezultatul voinței clientului sau unor cazuri de forță majoră sau caz fortuit, mai puțin în situația în care lecțiile sunt anulate din motive ce țin exclusiv de culpa școlii de schi OutdoorFun.ro