Cariere

Vrei să faci parte din echipă?

OutdoorFun a fost creat pentru a oferi lecții minunate de schi și snowboard în Poiana Brașov și pentru a oferi totodată un mediu de lucru excelent instructorilor.

Suntem în căutare de instructori de schi și snowboard care să se alăture echipei noastre pentru perioada Decembrie, Ianuarie, Februarie, Martie în Poiana Brașov.

Pe cine angajăm?

  • Să ai experiență de cel puțin unul sau două sezoane
  • Să dețină un atestat de instructor de schi
  • Să fii pregătit să înveți o mare varietate de lecții pentru toate tipurile de clienți


Job

Instructorii noștri trebuie să predea lecții private și de grup. Instructorii calificați vor preda lecții mai avansate din punct de vedere tehnic. Niciun instructor o va învăța în mod constant clienții începători sau doar copii.

Toți membrii echipei vor lucra în sezon, weekend-uri, vacanțe și se vor antrena când este mai liniștit.

Antrenamente și instruire

La începutul lunii decembrie desfășurăm o săptămână completă de antrenamente și pregătire pentru a vă ajuta să vă pregătiți pentru sezonul de schi. În afara sezonului de vârf vom oferi un program de formare. Această pregătire are scopul de a îmbunătăți instructorii în materie de performanță, predare și de siguranță montană

Dacă ești interesat să faci parte din echipa OutdoorFun vă rugăm să completați formularul de mai jos. Acesta vă oferă șansa să ne povestești despre tine și să atașezi docementele necesare.

Așteptăm cu nerăbdare să ne vedem cât mai curând!

Echipa OutdoorFun

Aplică online

Instructor de schi Instrutor de snowboard

Experiență în predarea sporturilor de alunecare pe zăpadă:

The maximum file size is 5mb (pdf, doc, docx)
The maximum file size is 5mb (mp4, avi, mov, mpeg, wmv)